Αλκοολούχος Λοσιόν 70° 400ml A.M.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
5200107870055
000032

1,46 

Τιμή καταστήματος : 1,75 
κατασκευαστής - εισαγωγέας : Μανίτσας Αλκ.
Αλκοολούχος λοσιόν που χρησιμοποείται ως ήπιο αντισηπτικό για τα χέρια και ολόκληρο το σώμα χωρίς να ερεθίζει τα χερια. Η λοσιόν οινοπνεύματος είναι αποτέλεσμα ανάμιξεις Μετουσιωμένης Αιθυλικής Αλκοόλης 70%, νερού, γλυκερίνης, Peg7, αρώματος και χρώματος. Είναι άοσμο αντισητπικό και...
+

Αλκοολούχος λοσιόν που χρησιμοποείται ως ήπιο αντισηπτικό για τα χέρια και ολόκληρο το σώμα χωρίς να ερεθίζει τα χερια.

Η λοσιόν οινοπνεύματος είναι αποτέλεσμα ανάμιξεις Μετουσιωμένης Αιθυλικής Αλκοόλης 70%, νερού, γλυκερίνης, Peg7, αρώματος και χρώματος. Είναι άοσμο αντισητπικό και απολυμαντικό μέσο ήπιας δράσης και υψηλής διαύγειας. Η χρήση του ενδείκνυται για την άμεση και τοπική αντισηπτική δράση, την τοπική απολύμανση ή καθαρισμό,τις εντριβές, μασάζ καθώς και για λοιπές γενικές χρήσεις. Η λοσιόν λόγω των συστατικών της δεν προκαλεί ξηροδερμία.

  • Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)
  • Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.
  • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777
  • ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΑΝΙΤΣΑΣ
  • (26-6)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

skrutz axiologisi skrutz axiologisi